Відтепер на обстеження до 4-ї міської поліклініки можна записатись онлайн

Про це повідомила радниця мера Львова Андрія Садового, Яніка Мерило на своїй сторінці в Facebook.

В повідомленні йдеться, що тепер на прийом до сімейного лікаря 4-тої міської поліклініки можна записатись онлайн. Це одна з найбільших поліклінік міста (обслуговує понад 1,5 тис. пацієнтів на день) і охоплює майже весь Сихівський район.

Записатись на прийом можна за посиланням: www.reestratura.com

«Тепер не потрібно приходити на 8-му ранку за талоном», - написав вона.

Як повідомили в ЛМР, система працює у тестовому режимі, тому оплата смс-підтверджень – «електронних талонів» здійснюється безкоштовно. Коли система запрацює у постійному режимі – планується перевести оплату смс-підтверджень за рахунок пацієнта, оскільки це передбачатиме значні фінансові затрати для медзакладу.

Загалом, «Електронна реєстратура» забезпечить:

  • зменшення часу перебування у чергах до реєстратури та належну сучасну організацію свого часу на амбулаторне обслуговування для пацієнтів
  • якісне сучасне планування своєї діяльності лікарем поліклініки та зменшення неорганізованих черг біля кабінетів прийому
  • постійний моніторинг адміністрацією закладу якості обслуговування працівниками реєстратури телефонних звернень відвідувачів та вчасності їх обслуговування, а також організації прийому лікарями закладу.

Компанія-розробник проекту – ТОВ «Vitagramma» – працює у сфері розробки програмного забезпечення для закладів охорони здоров’я досить давно, зазначає її директор Дмитро Гик. І одним із останніх проектів, який компанія ініціювала, є створення «Електронної реєстратури». «Власне, для міста Львова, для поліклініки на Сихові ми розробили цей програмний продукт безкоштовно. Поки що нам все вдалося, співпраця була дуже успішною та продуктивною. Це наш перший досвід взаємодії з некомерційним сегментом», – зазначає він.

Незабаром таку систему впроваджуватимуть і в інших поліклініках міста. Як заявив розробник, компанія готова й надалі надавати програмне забезпечення для цього безкоштовно – від закладів потрібні лише комп’ютери та швидкісний інтернет.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: