Депутати просять пустити «Львів-ТБ» в «цифру»

Депутати Львівської обласної ради звернулися до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з проханням ініціювати оголошення конкурсу з метою надання «Телекомпанії «Львів-ТБ» можливості виходу в ефір мережі цифрового наземного мовлення (Т2) на теренах Західної України.

Депутати Львівської обласної ради звернулися до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з проханням  ініціювати оголошення конкурсу з метою надання «Телекомпанії «Львів-ТБ» можливості виходу в ефір мережі цифрового наземного мовлення (Т2) на теренах Західної України, повідомляє ІА Дивись.info.

«У західному регіоні України є вільними кілька каналів мовлення цифрового наземного телебачення (Т2). Вихід в ефір цифрового наземного телебачення (Т2) здійснюється за результатами проведення відповідного конкурсу. Проте Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення вже тривалий час не оголошує конкурсу на право трансляції в ефірі мережі цифрового наземного телебачення», – йдеться у зверненні.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: