Допомога Садовому зі сміттям не дуже корелюється з децентралізацією, — Геращенко

gribsmittya

Нардеп Ірина Геращенко відреагувала на прохання Андрія Садового надати Львівщині статус зони екологічного лиха.

 

Свою відповідь вона написала у Фейсбук.

«Звичайно, маємо всім миром допомогти меру Львова подолати проблему сміття у Львові і врятувати львівян від сміття, — написала Геращенко. — Це не дуже корелюється з децентралізацією, звичайно. Але зате відповідальність за екологічне лихо в конкретному регіоні і невирішену десятиріччями проблему сміттєзвалища (мер більш натхненно займався формуванням своєі медіаімперіі і т.д.) тепер розділять президент і прем'єр».

Ірина Геращенко додала, що у цій ситуації шкода львів'ян: «До речі, «Самопоміч» делікатно мовчала про трагедію на сміттєзвалищі. Істерик, як навколо Кривого Рогу не влаштовувала. Семенченко з десантом туди не виіжджав. Не його тема... А ми, коаліція, розглянемо це питання і допоможемо, звичайно. Бо львівян шкода в цій ситуаціі...».

Варто додати, що на заяву мера Львова активно відгукують у соціальних мережах.

«Коли Запоріжжя пропонувало для міста такий же статус, що відповіли Запоріжжю? Нагадайте, будь ласка...», — пише користувач Zoya Shishkina.

«Згадаймо, як Маріуполь, що задихається від смогу, кілька років просив статус, Запоріжжя, депресивні міста Донбасу, що просідають в виробітках... Болт. Але Львову потрібніше, я згодна! Там же мер - майже ікона прогресивного патріотизму... Давайте всі наші податки віддамо для порятунку іміджу Садового! Я нічим не ризикую, все одно мої податки йдуть в нікуди», - пише користувач Iryna Isachenko.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: