На Вінниччині пенсіонерка вирощувала мак та коноплі у горщиках для квітів (ФОТО)

385505216

Більше  200 рослин снотворного маку та 73 рослини коноплі виявили правоохоронці у господарстві літньої жінки на Вінничині. Нарковмісні рослини господарка вирощувала у квіткових горщиках. Крім цього, у правопорушниці вилучили пакети з подрібненою коноплею та маком.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

3 червня на території домогосподарства 67-річної жінки під час проведення санкціонованого обшуку поліція вилучила наркотичні речовини.

За словами виконуючого обов’язки начальника Чечельницького відділення поліції Сергія Лунги, в поле зору працівників поліції потрапила жителька села Ольгопіль, яка вирощувала на присадибній ділянці снотворний мак. Під час проведення санкціонованого обшуку на території її домогосподарства поліцейські виявили біля будинку посаджених близько 200 рослин снотворного маку і 73 рослини коноплі. Також було вилучено пакет з подрібненими рослинами коноплі вагою понад 500 грам та мішок з маковою соломкою.

Жінка пояснила, що наркотичні речовини вирощувала з метою продажу, оскільки потрібні гроші на операцію.

385505216 1465285756_chech2 1465285833_chech3

Вилучений наркотичні речовини направлені на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за статею 309 та статею 310 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання та вирощування наркотичних речовин). За такі правопорушення жінці загрожує покарання до 3 років позбавлення волі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: