Родина футбольного фаната Бобенчика зі Львова, все-таки поїде на Євро 2016

13268470_617112045109944_7399565198475665401_o

Посольство Франції в Україні повідомило, що прийняло рішення видати візи родині маленького вболівальника Володі Бобенчика, після того як вони виправили проблеми у своїй візовій заявці

, пише Європейська Правда.

В офіційній заяві посольства йдеться, що у початковому вигляді в досьє було кілька прогалин, які не дозволяли дати йому позитивну відповідь. Посольство Франції ще минулого тижня зв'язалося з родиною, щоб чітко пояснити, у чому полягали проблеми з документами і які елементи потрібно виправити.

Ці елементи сьогодні вранці були, нарешті, передані до консульського відділу,  що дозволяє нам видати візи", - заявила, зокрема, посол Франції в Україні Ізабель Дюмон.

«Можу лише висловити жаль, що ця справа набула таких масштабів», - додала вона.

Посол Дюмон також вважає некоректними претензії до посольства, які звучать в ЗМІ через численні проблеми візових заявників.

«Візовий відділ консульства Франції в Україні цілком в змозі впоратися з напливом запитів на отримання віз, що генеруються Євро-2016. Для цього заздалегідь було вжито відповідних заходів: було відкрито два додаткових вікна для прийому візових звернень; тимчасово було набрано додаткових співробітників.

Увесь наш колектив працює понаднормово, щоб якнайшвидше опрацювати усі подані на розгляд документи та видати необхідні візи у разі дотримання всіх належних вимог», - заявила вона.

Посол також порекомендувала «подавати документи, як мінімум, за місяць до запланованої дати від’їзду».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: