У Червонограді школярки розважалися алкоголем

Червоноградські поліцейські на березі Західного Бугу виявили чотирьох школярок з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Червоноградські поліцейські на березі Західного Бугу виявили  чотирьох школярок з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

«У чотирьох учениць віком від 12 до 14 років правоохоронці виявили явні ознаки алкогольного  сп’яніння. Як пояснили дівчата, алкогольні напої вони вживали разом із своїми товаришами біля гаражів на березі річки Західний Буг. У Червоноградській міській лікарні наявність алкоголю в крові було підтверджено проведеною експертизою», - повідомила старший інспектор сектору ювенальної превенції майор поліції Ірина Панасюк.

Як пояснили неповнолітні, алкоголь  придбав  їхній  18-річний товариш. На нього працівники поліції склали адміністративний протокол за ст.180 (Доведення неповнолітнього до стану алкогольного сп’яніння) КУпАП, санкція якої передбачає покарання – штраф від шести до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також на батьків усіх неповнолітніх складено адміністративні протоколи за ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП. З дітьми та їхніми батьками працівники поліції провели профілактичні бесіди, а також скерували подання у навчальні заклади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: