У Луценка нові заступники

Генеральний прокурор України Юрій Луценко своїм наказом призначив першим заступником Генерального прокурора України Дмитра Сторожука.

Також наказом Генерального прокурора України на посаду заступника Генерального прокурора України призначено Євгена Єніна. Про це повідомили у прес-службі ГПУ.

Довідково:

Сторожук Дмитро Анатолійович, народився 12 листопада 1985 року у Вінниці.

Storojuk_Dmitro

У 2008 році закінчив Київський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю «правознавство».

З 2007 по 2008 обіймав посаду старшого юрисконсульта, а потім керівника Центрального відділу Управління з питань претензійно-позовної роботи Департаменту моніторингу та віндикації дебіторської заборгованості на ЗАТ «Догмат Україна», після чого продовжив свою юридичну діяльність адвокатською практикою.

З 5 березня 2014 по 24 жовтня 2014 - голова Державної виконавчої служби України, а з листопада 2014 року - депутат Верховної Ради України восьмого скликання від «Народного Фронту».

Єнін Євген Володимирович, народився 19 листопада 1980 року у м. Дніпропетровську.

IMG_6617-1

У 2002 році закінчив Національну академію СБ України за спеціальністю «правознавство»; у 2010 році здобув науковий ступінь кандидата політичних наук за спеціальністю «Основи національної безпеки України»; у вересні 2012 року - Український державний університет фінансів та міжнародної торгівлі за спеціальністю «міжнародне право».

З серпня 2002 по грудень 2005 року працював на посадах оперативного складу Головного управління розвідки СБ України та Служби зовнішньої розвідки України.

З грудня 2005 по грудень 2009 року обіймав посаду третього, другого секретаря Посольства України в Республіці Молдова.

З березня по липень 2010 року - другий секретар Сектору забезпечення роботи Спецпредставника України з питань придністровського врегулювання, після цього працював другим та першим секретарем VI Територіального департаменту МЗС України.

З вересня 2011 по листопад 2012 року – на посаді начальника відділу Румунії, Молдови та Балкан Першого Європейського департаменту МЗС України.

З листопада 2012 року - радник, радник-посланник Посольства України в Італійській Республіці.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: