З'явилась інформація про доходи Савченко: де Надя взяла скільки грошей?

савченко

Народний депутат із фракції ВО «Батьківщина» Надія Савченко за 2015 рік задекларувала 406 тисяч 825 гривень доходів, при цьому її заробітна плата дорівнює нулю, інформує Інтерфакс-Україна.

Згідно з декларацією про доходи за 2015 рік, розміщеною на сторінці нардепа на сайті Верховної Ради, 201 818 гривень зазначено як "авторська винагорода, інші доходи, від реалізації майнових прав інтелектуальної власності", 205 007 гривень- як «дарунки, призи, виграші». У графі «заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) декларанту відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору» цифри відсутні.
Водночас члени сім'ї Савченко (мама Марія Іванівна та сестра Віра) за 2015 рік задекларували 34 736 гривень доходів, зокрема 15 128 гривень - зарплата.
Згідно з декларацією, у власності або оренді Н.Савченко немає житла, земельних ділянок і транспортних засобів. Члени її сім'ї володіють земельною ділянкою площею 1500 кв. м, житловим будинком (53 кв. м) і квартирою (71,1 кв. м).
У власності мами та сестри Савченко також легкові автомобілі Skoda Fabia (2007 року випуску) і Lifan (2011 року випуску).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: