ЗНО з англійської мови склали майже 6 тисяч абітурієнтів

Сьогодні, 7 червня, в Україні відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови в рамках основної сесії тестування. Явка абітурієнтів становила 92,53 %.

За оперативною інформацією Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти, на Львівщині діяло 23 пункти тестування. На участь у ЗНО зареєструвалися 6 395 осіб із Львівської області, проте тести склали лише 5 917 осіб.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з англійської мови через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії.

Поважними причинами неучасті в основній сесії є: хвороба, смерть рідних по крові або шлюбу, стихійне лихо, у тому числі пожежа, повінь, землетрус, військові або суспільні збурення, техногенна катастрофа в день або переддень проведення зовнішнього незалежного оцінювання, участь у міжнародних, всеукраїнських заходах (змаганнях, конкурсах, олімпіадах).

Для проходження зовнішнього незалежного оцінювання під час додаткової сесії необхідно протягом 5 робочих днів з урахуванням дня проведення тестування подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву (на ім’я директора регіонального центру). Рішення щодо реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання ухвалює регламентна комісія регіонального центру оцінювання якості освіти.

Додаткова сесія ЗНО з англійської мови відбудеться 23 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: