Дітей учасників АТО зі Львова оздоровлять коштом міста

Цьогоріч правом на одноразову допомогу по оздоровленню можуть скористатися діти учасників АТО від народження і до 18 років. Про це під час прес-конференції повідомив голова міжфракційної депутатської групи з питань учасників АТО у Львівській міській раді Віталій Свінціцький.

Цьогоріч  правом на одноразову допомогу по оздоровленню можуть скористатися діти учасників АТО від народження і до 18 років.

Про це під час прес-конференції повідомив голова міжфракційної депутатської групи з питань учасників АТО у Львівській міській раді Віталій Свінціцький, повідомляє ІА Дивись.info.

«Минулого року таке положення стосувалося лише дітей від 4 років. Також включили до переліку дітей бійців добровольчих підрозділів та бійців, які служать на контрактній основі, але при умові, якщо вони перебували в зоні АТО не менше 90 днів. Для отримання допомоги необхідно подати довідку, яка засвідчує їхній термін перебування в зоні проведення АТО», - розповів Віталій Свінціцький.

Він також повідомив, що цьогоріч збільшено до 4 тисяч гривень розмір одноразової допомогти дітям, батьки яких загинули на війні. Для дітей, батьки яких отримали інвалідність ця сума складає 3 тисячі гривень

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: