Перший будинок для учасників АТО у Львові збудують до кінця року, – мерія

Спорудження першого із чотирьох будинків для учасників АТО та членів сімей загиблих, на вулиці Під Голоском має бути завершено до кінця року. Про це під час прес-конференції повідомив директор ЛКП «Рембуд» Віктор Писаренко.

Спорудження першого із чотирьох будинків  для учасників АТО та членів сімей загиблих на вулиці Під Голоском має бути завершено до кінця року. Про це під час прес-конференції повідомив директор ЛКП «Рембуд» Віктор Писаренко.

«Роботи ведуться як на майданчику, так і на прилеглій території, де прокладаються зовнішні мережі. Виконання робіт йде за графіком. Закінчені всі роботи, пов’язані з фундаментом, через тиждень закінчиться зведення цокольного поверху і розпочнеться будівництво 6 поверхів трипід’їздного будинку», – розповів Віктор Писаренко.

За його словами, електропостачання вже підведено повністю, газові мережі готові на 70%, водопровід – на 55%, каналізація – на 45%.

«Виникають форс-мажорні обставини. Зовнішні мережі прокладаються по  території, яка ніколи не забудовувалася. Позавчора зупинили роботи, бо екскаватор витягнув 2 снаряди часів Другої  світової війни», – розповів директор ЛКП.

За його словами, водопровід і  каналізація будуть підведені до майданчика за півтора тижні. Також вже готовий проект електричної підстанції, яка буде електроенергією забезпечувати всі чотири будинки. До кінця місяця проект буде скерований на експертизу.

«Виникають проблеми з початком проектування робіт по під’їзній дорозі, наразі укладена угода, проговорюємо з депутатським корпусом щодо виділення  коштів на прокладання дороги», – повідомив Віктор Писаренко.

Він також розповів, що уже готовий  проект наступного будинку.

«Це 5-поверховий 30-квартирний будинок вартістю 22 мільйони гривень. Сьогодні має розпочатися експертиза цього проекту. До кінця місяця вона має завершитися і будемо готуватися до тендеру», – підсумував Віктор Писаренко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: