У Львові спалили наркотики вартістю півтора мільйона гривень

PM682image001

Сьогодні, 8 червня, працівники Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності у присутності спеціально створеної комісії здійснили знищення наркотичних засобів, які були вилучені з незаконного обігу.

  У вогні знищено понад сорок кілограм рослинних та синтетичних наркозасобів. Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

До складу комісії увійшли представники Головного управління Національної поліції у Львівській області, обласних Управління служби безпеки України та Державної фіскальної служби.

Як розповів заступник начальника Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності підполковник поліції Олександр Міщанинець, вартість спалених наркотичних засобів за цінами чорного ринку становить  понад півтора мільйона гривень.

«Під час утилізації поліцейські також знищили обладнання призначене для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів», - розповів начальник Управління логістики та матеріально-технічного забезпечення Головного управління Національної поліції у Львівській області, на території якого відбулась утилізація,  підполковник поліції Борис Палюх.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: