У Німеччині біженці стали менше скоювати злочини

Федеральне відомство кримінальної поліції Німеччини вперше опублікувало статистику за кількістю правопорушень і злочинів, скоєних біженцями в період з січня по березень 2016 року, про це пише Meduza.

Всього біженці вчинили 69 тисяч правопорушень. У березні було скоєно злочинів на 18 відсотків менше, ніж у січні.

Більшість подій пов'язано з крадіжками (29 відсотків випадків), на другому місці - шахрайство і випадки підробки документів (28 відсотків випадків). Згідно зі статистикою, на сексуальні злочини доводиться 1,1 відсотка випадків.

Найчастіше правопорушення здійснюють біженці з країн Північної Африки, Грузії та Сербії. Найрідше реєструються події з участю громадян Сирії, Афганістану і Іраку.

У поліції підтвердили, що близько 80 відсотків біженців, які в'їхали на територію Німеччини на початку 2016 року, не мають документів.

На початку січня повідомлялося про масові напади на жінок, які відбулися ввечері 31 грудня 2015 року в Кельні і декількох інших містах Німеччини. Після цього в пресі широко обговорювалася ситуація з нібито зростанням числа правопорушень і злочинів, скоєних біженцями. При цьому газета Bild повідомляла про те, що поліція відмовляється реєструвати правопорушення, вчинені біженцями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: