Україна та Казахстан пришвидшили пересилку товарів з інтернет-магазинів між країнами

економіка

Українське державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» з червня 2016 року розпочало пересилку міжнародних згрупованих поштових відправлень «Консигнація» з України в Казахстан.

Про це інформує Інтерфакс-Україна.

Як повідомила прес-служба підприємства, згідно з цією послугою, клієнт зможе швидше отримувати замовлення з інтернет-магазину через поштові служби обох країн.
«Республіка Казахстан є першою країною, з якою «Укрпошта» уклала угоду про двосторонній обмін міжнародними згрупованими відправленнями «Консигнація».

Послуга є актуальною для українських інтернет-магазинів, яким зручно доправляти товари жителям Казахстану. Цим новим напрямком доставки «Укрпошта» відкрила можливість вітчизняним інтернет-магазинам зручно працювати на міжнародному рівні, збільшити кількість нових клієнтів», - цитується в повідомленні керівник «Укрпошти» Ігор Ткачук.
«Укрпошта» також нагадує, що співпрацює з Німеччиною, Чехією, Естонією, Литвою, Латвією та Словаччиною, пропонуючи споживачам послугу «Консигнація».
Українське державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв'язку України. На сьогодні «Укрпошта» надає понад 50 видів послуг у майже 12 тис. відділеннях по всій Україні. Штат компанії налічує 76 тис. працівників, з них 33 тис. - листоноші, 13 тис. - оператори поштового зв'язку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: