Бойовики у Горлівці бояться українських диверсантів, а в Донецьку – терактів

У «Горлівському гарнізоні» бойовиків відзначається паніка серед «правоохоронців» (співробітники «МВС ДНР»). Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук військовий експерт Дмитро Тимчук.

«Зокрема, згідно з розпорядженням керівництва «МВС ДНР», з місцевих «правоохоронців» у терміновому порядку створюються мобільні антидиверсійні групи в світлі нібито загрози масового прориву в даний район ДРГ українських військ», – написав Тимчук.

За його словами, вживаються заходи щодо посилення охорони важливих об'єктів, організації патрулювання. Місцеві «правоохоронці» в своїй масі не відчувають бажання протистояти «українським диверсантам», відзначається різке зростання тих, хто йде на лікарняне, і рапортів на звільнення з «МВС ДНР». Одночасно відзначається перекидання низки підрозділів «1-го АК ДНР» з Донецька в район Горлівки.

Натомість у Донецьку керівництво «МГБ ДНР» дало вказівку на приведення в повну готовність сил і засобів «органів держбезпеки» в зв'язку з «загрозою проведення терактів проти перших осіб держави».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: