Школярам у Львові нагадали про правила поведінки під час пожежі (ФОТО)

13344533_1049589415122558_921497475747830342_n

Діти літніх пришкільних таборів повторювали правила поведінки у випадку пожежі.

Про це інформує ДСНС.

8 червня у приміщенні дитячої бібліотеки-філії №22 фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області спільно із волонтерами Центру безпеки міста об’єднання «Самопоміч» провели тренінг з метою навчити та закріпити правила поведінки у випадку пожежі.
У тренінгу взяли участь школярі перших, других та третіх класів 2 – х літніх пришкільних таборів: середньої загальноосвітньої школи І ступеня «СВІТАНОК» та середньої загальноосвітньої школи №40.
У зв’язку з літніми канікулами багато школярів залишаються вдома без дорослих. Тут їх підстерігає чимало небезпек, в том числі й загроза виникнення пожежі. Рятувальники нагадали школярикам основні правила пожежної безпеки та необхідність їх суворого дотримання.


Із школярами обговорили наслідки, до яких може призвести нешкідлива на перший погляд гра з вогнем, про найпоширеніші причини загоряння, про дії у випадку пожежі, а також нагадали номери телефонів екстрених служб.
Діти вправлялися у повідомленні Служби порятунку «101» про небезпеку. Також вчилися швидко й правильно покидати задимлене приміщення. Дівчата та хлопці з радістю брали активну участь в практичній частині уроку, правильно відповідали на запитання, поставлені рятувальниками.
Окремо, рятувальники наголосили про те, що хибно чи жартома телефонувати до Служби порятунку «101» категорично заборонено, і за це передбачено адміністративну відповідальність.
У свою чергу, школярі показали відмінні знання. Діти уважно слухали рятувальників та повторювали з ними основні правила безпеки. Наприкінці бесіди школярам роздали пам’ятки із правилами пожежної безпеки «Безпечне місто» від Лева-рятувальника.
Діти та педагоги подякували гостям за цікаву розповідь і пообіцяли надалі дотримуватися правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: