Через львівську митницю хотіли перевезти півтори тонни товарів, що були у вжитку

Партію так званого «секонд хенду» намагались незаконно перевезти через митницю на Львівщині. Про це повідомляє прес-служба обласної ДФС.

Партію так званого «секонд хенду» намагались незаконно перевезти через митницю на Львівщині. Про це повідомляє прес-служба обласної ДФС.

Особи, що перевозити цей торав, подали до митного контролю товаросупровідні документи, згідно з якими з Бельгії та Панами на адресу львівських фірм перевозиться одяг, взуття, сумки, ковдри, фіранки, білизну, скатертини в асортименті, що були у використанні.

На підставі оцінки та аналізу ризиків митники повністю оглянули вантаж та встановили розбіжності у кількості та асортименті товару. Таким чином, митники вия 5 мішків верхнього одягу зі шкіри, дерматину та з хутра, що був у вжитку загальною вагою 705 кг брутто, а також розбіжності задекларованої та реальної ваги товарів – 20 500 кг, а фактично - 21300 кг.

За цими фактами Львівська митниця ДФС склала протоколи про порушення митних правил за ст.472, та ч.1 ст.483, Митного кодексу України. Товар вилучено. Справи будуть скеровані для розгляду до суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: