Хто винен у трагедії на грибовицькому сміттєзвалищі, – результати опитування

896969

Міський голова Львова Андрій Садовий особисто винен у трагедії, що сталася на грибовицькому сміттєзвалищі, коли після сходження сміттєлавини загинули троє рятувальників, а еколог ЛКП «Збиранка» досі вважається зниклим безвісти.

Такі результати опитування, проведеного ІА «Дивись.info».

2 червня ми запропонували читачам відповісти на запитання: хто, на Вашу думку, винен у трагедії на грибовицькому сміттєзвалищі? І запропонували варіанти відповідей: Львівська міська рада; Львівська облдержадміністрація; особисто Андрій Садовий; особисто Олег Синютка; нелегальні сортувальники сміття; пожежники; всі; ніхто, так просто сталось.

Ми отримали такі результати: 43% опитаних вважають винним особисто Андрія Садового, 23% – усіх, 15% – Львівську міську раду, 10% – Львівську обласну державну адміністрацію, 4% вважають, що ніхто невинен, просто так сталося, 2% людей покладають вину на нелегальних сортувальників, ще 2% – на пожежників і найменше, всього 1%, вважають винним у трагедії голову ЛОДА Олега Синютку.

Усього було опитано 4753 людини. За даними метрики, 68,7% опитаних – зі Львова, 16,5% – з Києва, 1,62% – Сокаль, 0,7% – Дрогобич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: