Поліція заламала велосипедиста перед кортежем Обами (ВІДЕО)

13e6d9a4dfa52d

Користувач Інстаграма mattpeco опублікував відео, зняте 8 червня в момент проїзду кортежу президента США Барака Обами по одній з центральних вулиць Нью-Йорка - Парк Авеню. Під час якого, велосипедист випадково спробував проїхати через поліцейський кордон, але його швидко зупинили і кинули на асфальт.

Користувач Інстаграма mattpeco опублікував відео, зняте 8 червня в момент проїзду кортежу президента США Барака Обами по одній з центральних вулиць Нью-Йорка - Парк Авеню. Під час якого, велосипедист випадково спробував проїхати через поліцейський кордон, але його швидко зупинили і кинули на асфальт.

Про це пише видання TJournal.

Судячи по ролику, чоловік їхав на муніципальному велосипеді і через відсутність огороджень не помітив, що проїзд по вулиці був закритий. Ті, поліцейські що стояли обличчям до кортежу президента помітили велосипедиста тільки тоді, коли він вже мало не виїхав на Парк Авеню - чоловік міг опинитися збитим мотоциклістами або сам нести загрозу для президента.

Велосипедиста тут же збили з ніг і оперативно натягнутили на нього наручники, його дійсно сприйняли як порушника. Кортеж проїхав без проблем, але переміщення Обами по Манхеттену (він їздив на шоу до Джиммі Феллона і встиг поговорити з Мадонною) викликали численні пробки.

Ім'я 59-річного чоловіка не повідомляється, але в поліції підтвердили, що велосипедиста затримали і видали йому повістку в суд за порушення громадського порядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: