Руслан Кошулинський очолив обласну організацію ВО «Свобода»

kolush2

Сьогодні, 10 червня головне управління юстиції у Львівській області підтвердило внесення до Єдиного реєстру громадських формувань інформації про обрання головою Львівської обласної організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Руслана Кошулинського, інформує прес-служба ВО «Свобода».

Голову обласної партійної організації було обрано на звітно-виборчій конференції обласного свободівського осередку, що відбулася 20 травня 2016 року.
На конференцію обласної організації ВО «Свобода» було делеговано 55 представників від Львова, а також районних та міських організацій Львівщини.
Учасники конференції заслухали звіт чинного голови обласної організації Йосифа Ситника та висловили подяку за виконану титанічну роботу із розвитку обласного осередку націоналістичної сили. Після цього, за поданням Олега Тягнибока, новим головою Львівської обласної організації ВО «Свобода» свободівці одностайно обрали Руслана Кошулинського.
«Перед нами стоять нові завдання – зміцнити досягнутий успіх, розбудувати організацію і стати провідною силою національно-патріотичного спрямування на Львівщині», – сказав Кошулинський.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: