«Скромна» зарплата голови «Укрзалізниці» становитиме 463 тисячі

Заробітна плата нового глави ПАТ «Укрзалізниця» Войцеха Балчуна становитиме 463 тисячі гривень на місяць.

Як повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян на брифінгу в Києві в п'ятницю, така сума вказана в угоді з В.Балчуном, затвердженій урядом, передає Інтерфакс-Україна.

За словами міністра, для керівника ПАТ також буде розроблена система бонусів.

«Ми прийшли до формули, що він буде отримувати фіксовану зарплату 463 тис. грн, після затвердження урядом показників ефективності для нього буде затверджена система бонусів, але ці бонуси будуть виплачуватися тільки за стовідсоткового виконання цих показників. Справді, ця зарплата викликає здивування, але вона є абсолютно зрозумілою для посади такого рівня», - сказав міністр.

На запитання щодо розміру зарплати нового керівника Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» Ігоря Смілянського він відповів, що це питання ще обговорюється.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів рішенням від 20 квітня підтримав пропозицію комітету з призначень керівників при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі, який запропонував призначити головою ПАТ «Укрзалізниця» екс-голову залізничної компанії Польщі PKP Cargo В.Балчуна. Тоді ж уряд призначив Ігоря Смілянського, менеджера американського офісу міжнародної аудиторської компанії KPMG, головою правління «Укрпошти».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: