ЦВК зареєструвала ще 59 кандидатів на проміжних виборах до ВР 17 липня

ВРУ

Центральна виборча комісія України зареєструвала ще 59 кандидатів у народні депутати на проміжних виборах до Верховної Ради, які відбудуться 17 липня.

Про це пише Інтерфакс.

Як повідомляє в п'ятницю відділ взаємодії із засобами масової інформації секретаріату ЦВК, відповідне рішення було ухвалене на черговому засіданні Центрвиборчкому, яке проводила заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна.
Зокрема, комісія зареєструвала в п'ятницю 4 кандидати в одномандатному виборчому окрузі №23 (Волинська обл.), 10 - в окрузі №27 (Дніпропетровськ), 3 - в окрузі №85 (Івано-Франківська обл.), 19 - в окрузі № 114 (Луганська обл.).
Крім того, 10 кандидатів зареєстровані в окрузі №151 (Полтавська обл.), 6 - в окрузі №183 (Херсонська обл.) І 7 - в окрузі №206 (Чернігівська обл.).
Таким чином, станом на 10 червня ЦВК зареєструвала всього 113 кандидатів у народні депутати на проміжних виборах до Верховної Ради 17 липня.
Крім цього, Центрвиборчком у цей день зареєструвала довірених осіб деяких кандидатів в нардепи.
Комісія також затвердила єдині кошториси видатків окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів в округах №23 і №206 на 2016 рік.
ЦВК встановила форми фінансових звітів про надходження та використання коштів виборчих фондів політичних партій, кандидати у народні депутати від яких зареєстровані в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, та кандидатів у народні депутати в одномандатних виборчих округах. Крім того, затверджені порядки складання, передачі і проведення аналізу зазначених фінансових звітів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: