Вашингтон не готовий повертатися до звичних відносин з Росією

росія

США не готові до повернення колишніх відносин з Росією через ситуацію на сході України, повідомив у п'ятницю в рамках твіттер-конференції представник державного департаменту США Марк Тонер.

Про це повідомляє Інтерфакс.
«Не може бути повернення до звичних відносин з Росією з огляду на дії РФ в східній Україні", - написав він на офіційному російськомовному сервісі держдепу в Твіттері.
При цьому М.Тонер зазначив, що «має бути можливість для переговорів, коли потрібно».
Зокрема він пояснив, що «в США вірять, що шлях, яким повинна йти РФ, щоб санкції були зняті, - це повне виконання Мінських зобов'язань». При цьому він зазначив, що "Україна доклала зусиль у виконанні Мінських домовленостей».
"Ми стурбовані порушеннями уздовж лінії припинення вогню, при цьому задіяно важке озброєння, яке заборонене мінським угодами. Ми впевнені, що єдина надія досягти прогресу в реалізації мінських угод - припинення насильства спільними військами Росії і сепаратистів, припинення залякування спостерігачів ОБСЄ і надання їм повного доступу до територій, підконтрольним сепаратистам ", - заявив він.США не готові до повернення колишніх відносин з Росією через ситуацію на сході України, повідомив у п'ятницю в рамках твіттер-конференції представник державного департаменту США Марк Тонер.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: