Аваков хоче створити єдиний орган, що займатиметься фінансовими розслідуваннями

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає за доцільне створення в Україні єдиного органу, що займається розслідуванням злочинів у сфері економіки. Про це глава МВС заявив в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна», передає Укрінфолм.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає за доцільне створення в Україні єдиного органу, що займається розслідуванням злочинів у сфері економіки. Про це глава МВС заявив в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна», передає Укрінфолм.

«У мене глибоке переконання, що в країні має бути єдиний орган, як у США Служба фінансових розслідувань. Поліція готова відмовитися від департаменту захисту економіки, колишнього БЕЗу (по боротьбі з економічними злочинами - ред.), плюс податкова міліція, і плюс з СБУ потрібно забирати, так звану, службу «К», - сказав глава МВС.

При цьому він підкреслив, що для створення єдиної структури розслідування економічних злочинів потрібне «вольове рішення» керівництва країни. «Але, думаю, що у нас в країні не існує поки що політичної волі, щоб, приміром, закрити управління «К» СБУ», - вважає Аваков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: