Іноземці навчатимуть школярів зі Львова

У Львові до роботи в мовних таборах LVIVKIDS долучились волонтери з Великобританії та Нідерландів. Про це повідомляє Depo.Львів з посиланням на Львівську міську раду.

У Львові до роботи в мовних таборах LVIVKIDS долучились волонтери з Великобританії та Нідерландів. Про це повідомляє Depo.Львів з посиланням на Львівську міську раду.

В рамках Року англійської мови в Україні Громадська організація Go Global разом з Міністерством освіти і науки України, компанією Microsoft та партнерами ініціювали створення нового формату дитячих таборів з денним перебуванням на базі закладів освіти – таборів з поглибленим вивченням англійської мови. Проект отримав назву «Go Global camps».

Для реалізації у проекті зголосилися три заклади освіти м. Львова, а саме: НВК «Школа-садок "Софія», НВК "Школа-гімназія "Галицька" та НВК ім. В.Стуса, які отримали статус "GoGlobalcamps". Унікальністю роботи цих львівських таборів є той факт, що учасники мають змогу удосконалювати знання та уміння не лише з англійської, а й німецької, французької, іспанської та польської мов. Основним завданням команди проекту є показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто, що літній табір може бути веселим, розважальним та яскравим.

Однією з особливостей «Go Global camps» є те, що в якості волонтерів з дітьми спілкуються носії мови. Так, до нашого міста завітали Лукас ван Опстал з Нідерландів та Джеймс ВІттінгем з Великобританії. Волонтери прибули до Львова 6 червня і відразу приступили до роботи. Кожного дня вони проводять щонайменше 4 заняття з дітьми, організовують цікаві форми роботи, мотивують учасників мовних шкіл до вільного спілкування. Дітям надзвичайно подобається таке невимушене спілкування. Вони залюбки беруть участь у всіх формах роботи, запитують, відповідають, діляться враженнями.

«У другій половині дня учні та вчителі спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням англійської мови організовують для волонтерів екскурсії по місту, розповідаючи їм про нашу історію, звичаї, традиції. Цими екскурсіями особливо цікавиться Джемс, оскільки він працює над написанням дипломної роботи по історії України у І половині 20-го століття. Лукас та Джеймс надзвичайно цікаві особистості. Судячи з їхніх слів, вони бачать Україну як невід’ємну частину Європейського Союзу, тому вірять,що своєю працею вони пришвидшать цей процес», - зазначила координатор проекту «GoGlobalcamps» у м. Львові, методист Навчально-методичного центру освіти м. Львова Світлана Матис

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: