Кращою відповіддю війні є мир та спокій у Маріуполі

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що кращою відповіддю війні є мир та спокій у Маріуполі. Про це він заявив під час святкування другої річниці звільнення Маріуполя від російських бойовиків, пише Укрінформ.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що кращою відповіддю війні є мир та спокій у Маріуполі. Про це він заявив під час святкування другої річниці звільнення Маріуполя від російських бойовиків, пише Укрінформ.

«Сьогодні тут усі підрозділи, які брали участь у звільненні Маріуполя: від підрозділу Нацгвардії, тоді батальйону МВС, а нині полку Нацгвардії «Азов», прикордонників, спецпідрозділів «Донбас», «Дніпро», нашої військової частини 3057, поліцейських військ до тих, хто сьогодні охороняє Маріуполь. Ми нарощуємо свої сили для того, аби навіть натяку не було, що ворог може підібратися до Маріуполя», - зазначив Аваков.

На його думку, «поки біля українських кордонів скажена собака путінського режиму» - у нас завжди є загроза миру. «Я погоджуюсь із тим, що Маріуполь дуже давно не відчуває ознак війни, не чує обстрілів. Для мене це дуже важливо, аби Маріуполь розвивався, і ми це бачили. І це буде краща відповідь війні», - наголосив Аваков.

Міністр вручив начальнику поліції Донеччини В’ячеславу Аброськіну ключі від двох «КрАЗів» для виконання службових завдань у зоні бойових дій.

Участь в урочистій церемонії взяли міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, заступник командувача Нацгвардії України Микола Балан, народні депутати України Андрій Білецький та Олег Ляшко, заступник глави Національної поліції Вадим Троян, начальник ГУНП в Донецькій області В’ячеслав Аброськін, керівники інших силових відомств, представники міської влади.

Голови силових відомств вручили нагороди військовослужбовцям та поліцейським, які безпосередньо брали участь у звільненні міста від збройних бандформувань та протягом двох років захищали мешканців міста від терористичної агресії.

Загалом державними та відомчими нагородами було відзначено близько 200 співробітників Нацгвардії та Нацполіції. Наказом Президента України орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджений підполковник поліції Олексій Мірошниченко, т.в.о. начальника Торецького відділення поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: