ЛОДА хоче обмежити продаж алкоголю у регіоні

Львівська облдержадміністрація рекомендує підприємцям відмовитися від продажу алкогольних напоїв із 22:00 по 10:00 години. Це передбачено проектом ухвали, який на початку червня подали до Львівської обласної ради. Цей документ ще не розглядався депутатами, передає Zaxid.net.

Львівська облдержадміністрація рекомендує підприємцям відмовитися від продажу алкогольних напоїв із 22:00 по 10:00 години. Це передбачено проектом ухвали, який на початку червня подали до Львівської обласної ради. Цей документ ще не розглядався депутатами, передає Zaxid.net.

У самому тексті сказано, що підприємцям не забороняють торгувати алкоголем у нічний період, а лише рекомендують вдатися до цього. «Рекомендувати суб'єктам підприємницької діяльності обмежити реалізацію пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на території Львівської області з 22:00 до 10:00 год», – йдеться у проекті рішення облради.

Там також зазначають, що документ розробили задля «усунення порушень громадського порядку та зменшення кількості злочинів, скоєних у стані алкогольного сп'яніння».

Зазначимо, що подібну заборону у 2011 році прийняла Львівська міська рада. Однак у травні 2016 року антимонопольний комітет добився через суд її скасування. Щоправда ухвалу ЛМР скасували з огляду на те, що вона обмежує продаж алкоголів у кіосках та МАФах. У проекті рішення Львівської облради йдеться про всі магазини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: