Лікарня імені Мечникова потребує антибіотиків: за добу 12 поранених бійців

За останню добу 12 поранених учасників бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції доправили до обласної лікарні імені Мечникова в Дніпрі.

За останню добу 12 поранених учасників бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції доправили до обласної лікарні імені Мечникова в Дніпрі, передає Інфтерфакс-Україна.

Як розповів головний лікар обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, троє поранених перебувають в реанімації, їхній стан важкий, ще дев’ять осіб - у стані середньої тяжкості.

В усіх доправлених до лікарні мінно-вибухові поранення кінцівок, грудної клітки, шиї. Дев’ять осіб перебувають у відділенні травматології та нейрохірургії.

«Я звертаюся до депутатів усіх рівнів із проханням перерахувати на рахунок обласної лікарні імені Мечникова кошти для забезпечення поранених ліками, дуже потрібні антибіотики», - сказав головний лікар лікарні С.Риженко.

Від початку проведення антитерористичної операції до лікарні імені Мечникова вже доправлено близько 2 тисяч поранених бійців.

Як повідомлялося, за даними спікера Адміністрації президента України з питань АТО Олександра Мотузяника, протягом суботи, 11 червня, 12 українських військовослужбовців дістали поранень у зоні АТО, ніхто не загинув.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: