На Львівщині викрили нелегальний обмінник валюти

20160609_151147

9 червня працівники ГУ ДФС у Львівській області провели ряд обшуків, під час яких виявили незаконну діяльність «конвертаційного» центру.

Про це повідомляє ГУ ДФС у Львівській області.

В повідомленні йдеться, що у Львові проведено ряд обшуків. В результаті обшуку в офісному приміщенні виявлено та вилучено грошові кошти в розмірі близько 2,8 мільйонів гривень, комп'ютерну техніку, первинні документи фінансово-господарської діяльності, талони на пальне. Крім цього, в результаті обшуків за іншими адресами виявлено та вилучено 2 печатки, комп'ютерну техніку, та документи фінансово-господарської діяльності.

«В ході досудового розслідування кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах службовими особами підприємства,  встановлено ряд осіб, які із використанням реквізитів «фіктивних» фірм, зареєстрованих на території м. Києва, купували продукцію у підприємств реального сектору економіки та, використовуючи схему ухилення від сплати податків та мінімізації ціни продукції, продавали товар за не обліковані готівкові кошти», - йдеться в повідомленні.

На даний час триває досудове розслідування даного провадження.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: