Найпопулярніший поїзд на Закарпаття обладнали вагоном для перевезення автомобілів

1935509_370x246_uz1

Найпопулярніший поїзд на Закарпаття зі столиці, № 81/82 Київ – Ужгород, тепер обладнаний вагоном для перевезення автомобілів – автомобілевозом.

Перший залізничний «авторейс» вирушить на Закарпаття вже 13 червня 2016 року.

Поїзд «Десна» о 20:22 щодня відправляється з вокзалу станції «Київ-Пасажирський». Він прямує через Козятин, Вінницю, Хмельницький, Тернопіль, Львів, Стрий, Сколе, Славське, Лавочне, Воловець, Сваляву і станцію «Карпати». О 10:02 «Десна» прибуває до Мукачева, далі зупиняється в Батьові та Чопі. А об 11:58 поїзд приходить на кінцеву станцію в Ужгороді.

Автомобілевоз у складі поїзда буде курсувати з Києва по понеділках, середах та п’ятницях. Із Ужгорода – вже від 14 червня по вівторках, четвергах та суботах.

Щоби узгодити всі деталі щодо перевезення автомобіля та забрати його на станції призначення, потрібно в будь-який день від 8:00 до 17:00 звернутися до багажного відділення свого вокзалу. Оформлення транспортування авто та придбання пасажирських квитків можливе одразу в напрямках «туди» і «назад». Вартість перевезення потрібно уточнювати на місці: всі залежить від ваги чотириколісного «пасажира» та відстані подорожі. Натомість ціна купейного квитка з Києва до Ужгорода – близько 300–350 гривень.

Інші вагони-автомобілевози курсують Україною за такими маршрутами: Київ – Львів – Київ у складі поїзда № 49/50 (Київ – Трускавець – Київ); Київ – Дніпро – Київ у складі поїзда № 79/80; Дніпро – Львів – Дніпро у складі поїзда № 41/42; Дніпро – Одеса – Дніпро у складі поїзда № 63/64.

Всі деталі щодо перевезення автівок та іншу інформацію можна дізнатися на відповідних залізничних станціях та у довідкових бюро Укрзалізниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: