Садовий розповів про складнощі у пошуках нового полігону

Садовий 1

Мер міста сьогодні розповів, що труднощі зі сміттям у місті є, але сміття все ж таки вивозять. Також пошуки ділянки для нового полігону та будівництва сміттєпереробного заводу також тривають.

Про це Андрій Садовий сказав сьогодні, 13 червня, прес-службі міськради.

Уже 15-й день Львів знаходиться у сміттєвій блокаді, коли йде тотальна блокада по місту, щоб ми не вивозили сміття. Ми його вивозимо, як би це не було важко, і далі будемо це робити. Звичайно, є багато труднощів. Я вірю, що негідники, які задумали цю глобальну провокацію проти Львова, колись будуть знайдені і покарані.

На сьогодні у мене є 18 відмов по тих ділянках, які пропонувались колись. Ці нові пропозиції, які поступили по ділянках, зараз аналізуються фахівцями і після кінцевого затвердження тих ділянок, які можуть бути відведені під будівництво нового комплексу, ми будемо їх давати на затвердження.

Складність у тому, що потрібно не лише рішення обласного керівництва, а треба рішення рад, на території яких вони знаходяться. Тому треба багато працювати з громадами і пояснити, що вони можуть отримати великий позитив, велику кількість нових робочих місць і хорошу статтю доходу, разом з тим – максимально високу екологічну безпеку, по усіх нормах Європейського Союзу. Це складний процес. Думаю, ми хоча би фіналізуємо 2-3 ділянки, які можуть підходити по усіх висновках».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: