Завтра у Львові стартує додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання

Завтра, 14 червня, тестуванням з української мови і літератури розпочнеться додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року, 16 червня відбудеться тестування з математики, 21 червня – з історії України.

Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок ЗНО – об 11:00. На вході до пункту тестування необхідно пред'явити сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, та запрошення-перепустку для участі в ЗНО. У разі відсутності одного з вищезазначених документів абітурієнта до пункту тестування не допустять.

Учасникам ЗНО рекомендують мати із собою дві-три капілярні чи гелеві ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Нагадують і про те, що результати ЗНО з певного навчального предмета можуть бути анульовані у разі виявлення протягом часу, відведеного на складання тесту, в учасника оцінювання пристроїв та матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: