На Львівщині правоохоронці врятували викраденого чоловіка

На Львівщині, 13 червня, у м. Кам'янка-Бузьк на одній з вулиць міста двоє невідомих осіб викрали чоловіка і помістили у багажник авто.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

В повідомленні йдеться, що о 18.00 надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць міста двоє невідомих осіб, застосувавши фізичну силу, помістили у багажник синього автомобіля ВАЗ 2108 53-річного місцевого мешканця та поїхали у невідомому напрямку.

На місце події негайно вирушила група реагування. Поліцейські виявили автомобіль за межами міста, зупинили його та звільнили викраденого чоловіка. Особи викрадачів встановлені – ними виявились двоє мешканців Кам'янко-Бузького району віком 42 та 24 років. Зловмисники затримані згідно ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу.

Як встановили правоохоронці, під час скоєння злочину викрадачі перебували у стані алкогольного сп'яніння, погрожували своїй жертві смертю та нанесли йому тілесні ушкодження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років, проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: