На Львівшині буде новий прокурор, — джерело

119089

На Львівщині планується зміна прокурора. Про це ІА Дивись.info повідомило джерело у Генпрокуратурі.

За інформацією джерела зміна прокурора планується уже цього тижня. Співрозмовник видання також стверджує, що новим прокурором Львіщини має стати чинний прокурор Луганської області (підконтрольної Україні частини), старший радник юстиції Юрій Квятківський.

У потенційного прокурора Львівщини досить багатий і цікавий послужний список. Рік тому Генпрокурор України Шокін призначив Юрія Квятківського прокурором Луганської області. До цього він працював на посаді  заступника прокурора Луганщини. Ще раніше – був заступником прокурора Київської області, а до цього працював в МВС, зокрема  обіймав керівні посади в у миколаївській та київській міліції.

Чекаємо на офіційне підтвердження призначення.

У Львівській прокуратурі наразі немає офіційної інформації про зміну прокурора. «Ширяться чутки про те, що на цьому тижні може бути  представлення нового прокурора, але офіційно нас не повідомляли про те, що Віталій Мякішев звільнений і призначений новий прокурор. Такого немає» - сказала у коментарі ІА Дивись.info прес-секретар прокуратури Львівської області Мар’яна Гайовська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: