На вулиці Грінченка у Львові запрацювала нова амбулаторія сімейної медицини

На вулиці Грінченка 6, у Шевченківському районі Львова відкрили нову амбулаторію сімейної медицини. Вона обслуговуватиме майже 9 тисяч мешканців навколишніх будинків.

На вулиці Грінченка, 6, у Шевченківському районі Львова відкрили нову амбулаторію сімейної медицини. Вона обслуговуватиме майже 9 тисяч мешканців навколишніх будинків.

«Тут можна пройти огляд та лікування у сімейного лікаря. Спостереження всієї сім’ї, а також є маніпуляційний кабінет, можна зробити кардіограму, щеплення. У нас працює 6 сімейних лікарів і 8 сімейних медсестер», – розповіла завідувач амбулаторії Галина Гондарук.

Начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб повідомив, що на проведення ремонту приміщення з бюджету розвитку використали 736 тисяч гривень. Ще 90 тисяч – з основного фонду бюджету пішло на медичне обладнання інвентар і меблі. Крім цього, було залучено 113 тисяч позабюджетних коштів. Амбулаторія має спеціально обладнаний для людей з особливими потребами туалет та огороджений майданчик для дитячих візочків, який закривається на ключ і перебуває під відеонаглядом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: