На Закарпатті контрабандисти стріляли у прикордонника

Військовослужбовці Державної прикордонної служби продовжують проводити комплекс заходів, спрямованих на боротьбу з контрабандою діяльністю.

 

Учора контрабандистами був скоєний напад на дільничного інспектора  відділу прикордонної служби «Богдан» Мукачівського загону. Про це повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону. Це лише доводить, що з боку організаторів протиправної діяльності на кордоні  чиниться шалений спротив та протистояння.

Невідомі особи автомобілем під’їхали до прикордонника під час виконання ним своїх службових обов’язків та, нічого не пояснюючи, здійснили постріл з травматичної зброї по військовослужбовцю й зникли з місця пригоди. В результаті пострілу куля влучила військовослужбовцю в ногу.

За даним фактом було проінформовано співробітників поліції та прокуратури. Прийнято рішення щодо внесення даних в ЄРДР  кримінального провадження за ч.2 ст. 345 ККУ (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: