Росія намагається підірвати єдність ЄС щодо продовження санкцій - Фриз

Росія усіма силами намагається підірвати єдність Європейського Союзу щодо продовження санкцій, заявила народний депутат Ірина Фриз.

Про це інформує Інтерфакс.
«Видання The Independent 12 червня 2016 року опублікувало відкритого листа, що підписали 12 депутатів Європарламенту, які представляють Францію, Італію, ФРН, Мальту і Словенію. Автори цього листа стверджують, що для ефективної протидії загрозі ісламського тероризму (передусім з боку ІД) необхідно зняти санкції з керівника ФСБ РФ Олександра Бортнікова і керівника Ради безпеки РФ Михайла Фрадкова. Фактично ж маємо приклад продовження спроб РФ будь-яким чином підірвати єдність ЄС у питанні режиму санкцій як щодо окремих осіб, так і цілих галузей економіки РФ», - написала І.Фриз на своїй сторінці в Фейсбук.
За її словами, це продовження кампанії, яку запустила резолюція Сенату Франції, де рекомендувалося починати пом'якшувати режим санкцій щодо РФ.
«Після можливого скасування санкцій проти Бортнікова і Фрадкова можна очікувати скасування санкцій і проти інших осіб, які безпосередньо причетні до агресії проти України», - заявила І.Фриз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: