У Львові ліквідували незаконний «конвертаційний» центр

У червні 2016 року працівники податкової міліції Головного управління фіскальної служби Львівської області припинили діяльність чергового «конвертаційного» центру.

Для ухилу від сплати податків в області вигадали схему з використанням реквізитів «фіктивних» фірм, зареєстрованих на території Києва. Це все виявили працівники оперативного управління ГУ ДФС у Львівській області в ході досудового розслідування кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Відтак, фірми купували продукцію у підприємств реального сектору економіки та, використовуючи схему ухилення від сплати податків та мінімізації ціни продукції, продавали товар за не обліковані готівкові кошти.

Працівники обласної ДСФ на підставі ухвал судді районного суду м. Львова провели ряд обшуків. «В результаті обшуку в офісному приміщенні виявлено та вилучено грошові кошти в розмірі близько 2,8 млн. грн, комп’ютерну техніку, первинні документи фінансово-господарської діяльності, талони на пальне. Крім цього, в результаті обшуків за іншими адресами виявлено та вилучено 2 печатки, комп’ютерну техніку, та документи фінансово-господарської діяльності», — повідомляє прес-служба ДФС у Львівській області.

На даний час триває досудове розслідування даного провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: