У зоні АТО в понеділок зафіксовано 15 обстрілів з боку НЗФ

7174154

У зоні проведення антитерористичної операції незаконні збройні формування (НЗФ) ведуть провокаційний вогонь, станом на 18:00 понеділка, 13 червня 2016 року, зафіксовано 15 обстрілів, повідомляють у штабі АТО.

Про це інформує Інтерфакс
«На донецькому напрямку з мінометів калібру 82 мм і 120 мм противник обстріляв опорні пункти двічі поблизу Ленінського, Новгородського і Опитного, а з гранатометів різних систем - зміцнення поблизу Авдіївки, шахти Бутівка, Троїцького і Новоселівки-2. Стрілецьку зброю ворог застосував для обстрілів наших підрозділів в районі Луганського і Богуславського», - сказано у зведенні прес-центру штабу АТО на офіційній сторінці в Фейсбук у понеділок увечері.
Також повідомляється, що на маріупольському напрямку з гранатометів НЗФ намагалися потрапити під силу АТО біля Павлополя. На луганському напрямку близь Новозванівки бойовики вели вогонь з гранатометів і діяв снайпер.
«Сьогодні вночі російські окупаційні війська з артилерії здійснили обстріл околиць мирного Торецького. В результаті цих злочинних дій зруйновано кілька будинків мирних громадян і загинула місцева мешканка», - сказано в повідомленні штабу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: