На кордоні з Польщею зараз стоїть 800 автівок

На Львівщині у трьох пунктах пропуску на кордоні з Польщею у черзі стоїть 800 автомобілів. Про це під час брифінгу повідомив начальник Львівського прикордонного загону підполковник Сергій Мельник.

На Львівщині у трьох пунктах пропуску на кордоні з Польщею у черзі стоїть 800 автомобілів.  

Про це під час брифінгу повідомив начальник Львівського прикордонного загону підполковник Сергій Мельник, інформує ІА Дивись.info.

«У зв'язку з певною неритмічністю роботи польських колег виникли суттєві черги перед пунктами пропуску. Так, в Угринові перед пунктом пропуску знаходиться 350 транспортних засобів, в Раві-Руській – 250, у Грушеві – до 200 транспортних засобів. Львівський прикордонний загін працює у штатному режимі. Враховуючи збільшення черг перед пунктами пропуску, ми зосереджуємо  основні зусилля для роз'яснення ситуації, щоб не виникало різного роду конфліктних ситуацій», – розповів Сергій Мельник.

Причиною черги стало збільшення часу, який витрачають польські митники на огляд кожної машини. Відтак кількість автомобілів, які оформляються в середньому зменшилася вдвічі .

Так, в Угринові у середньому за годину оформлювали 42 авто, а зараз лише 18. У Раві-Руській – 67, а зараз 47, у Грушеві – раніше 45, а зараз 22.

Додамо, що за даними Державної  прикордонної служби України-Західний кордон, сианом на 12:00 черги на кордоні з Польщею утворилися з 2000 авто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: