Луценко запевняє, що не збирається садити Садового

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не має наміру переслідувати львівського мера Андрія Садового. Про це він заявив під час прес-конференції у Львові.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не має наміру переслідувати львівського мера Андрія Садового.

Про це він заявив під час прес-конференції у Львові, повідомляє ІА Дивись.info.

«Ми прийняли рішення про створення спільної слідчо-оперативної групи ГПУ, Нацполіції, СБУ з працівників центральних апаратів, які перевірять діяльність комунального підприємства «Збиранка» та інших комунальних підприємств міста. Але я не приїхав сюди з метою знайти кримінальну справу на Андрія Садового. Я проти того, щоб його відстороняли від виконання функцій, на які його найняла громада. Просто Андрій Іванович має зайнятися мерською діяльністю, а правоохоронці мають перевірити ефективність його підлеглих», – заявив Юрій Луценко.

На його думку, Садовий має нести пряму відповідальність за діяльність підприємства «Збиранка».

«Тезу про те, що мер не може відповідати за контроль над комунальним підприємством, я відкидаю. Комунальні підприємства будуть перевірені, і ми допоможемо меру встановити ефективне управління комунальним майном. Ті, які здають площі під ресторани за безцінь, які роздають землю за заниженою вартістю, штучно виставляють людям штучно накручені тарифи які відбуваються скрізь по Україні і у Львові, зокрема», – наголосив  генпрокурор.

При цьому він запевнив, що у цьому немає жодної політики, а з самими Садовим у нього нормальні, робочі стосунки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: