Ситуація на полігоні ТПВ у Грибовичах контрольована, — ДСНС

Як повідомили в ГУ ДСНС України у Львівській області, станом на 10.00 год. сьогодні ситуація на полігоні ТПВ у Грибовичах контрольована.

Підрозділи ГУ ДСНС України у Львівській області перебувають в черговому режимі, проводиться спостереження за пожежною обстановкою схилу сміттєзвалища (у разі виникнення потреби - проливка місць виходу диму з тіла сміттєзвалища). 16 червня до проведення робіт залучено 58 осіб та 18 одиниць техніки.

Загалом, за інформацією ДСНС у Львівській області, від початку робіт:

  • пересипано сміття  в секторах орієнтовно 64077 м куб.
  • екскаваторами пройдено 1500 м з початку робіт;
  • обстежено площу близько 14190 м кв.,  що складає близько 86% від доступних та можливих місць виконання пошукових робіт у секторах першої черги району пошукових робіт (крім площі завалів у ставках інфільтратів);
  • ліквідовано горіння окремих осередків на території площею близько 5600 м кв.
  • пролито окремі осередки тління сміття у підніжжя відкосу сміттєзвалища з метою запобігання виникнення пожежі на площі завалу (580 м кв.)
  • для виположення схилу сміттєзвалища залучено авіацію ДСНС України  (2 літаки АН-32П), здійснено 55 скиди води (432 тонни).
  • з метою недопущення виникнення горіння сміття на дальньому схилі, силами ЛКП «Збиранка» проводились роботи по засипанню схилу ґрунтом, завезено 3784 м.куб глини і сплановано територію на площі 20800 м.кв.

Проведено пошукові роботи зниклого еколога, задіяно 1 екскаватор та 4 осіб (від ДСНС). Пересипано сміття орієнтовно 360 м.куб.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: