У Шевченківському районі закінчують ремонт вулиці Очаківської

За інформацією Шевченківської районної адміністрації, закінчують ремонтні роботи на вул. Очаківській.

Як розповів голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко, дорогу та тротуари ремонтують на ділянці до вул. Збоїща. «На вул. Очаківській ніколи не було дорожнього покриття, а тут живуть наші мешканці і тепер вони матимуть замощені плиткою тротуари та проїзну частину.

Доцільність ремонту цієї вулиці була погоджена з депутатами нашого району, а також титульний список, де була внесена вул. Очаківська, розглядався та був затверджений на профільній депутатській комісії», - сказав Олександр Удовенко.

Він також зауважив, що деякий час роботи тут були призупинені, оскільки виникла затримка з поставкою якісної плитки. «А неякісні матеріали ми не використовуємо», - наголосив Олександр Удовенко.

Вартість робіт, які виконує підприємство «Будформат», складає 1,4 млн грн.

На сьогодні у Шевченківському районі ремонтують вул.Порічкову, вул. Бузинову, розпочали ремонтувати вул. Біберовича. Нам вул. Величковського та на вул. Лінкольна, 51 ремонтують тротуари, а на вул. Мазепи, 7а-9а та 11а – міжквартальні дороги.

В цьому році на відновлення доріг, тротуарів та громадських просторів Шевченківській районній адміністрації виділили 37 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: