У Таїланді величезний варан намагався увірватися в будинок (ВІДЕО)

1-38-600x337

Фото і відео того, що відбувалося на порозі будинку викликають одночасно сміх і жах

У Таїланді величезний варан намагався увірватися додому до місцевого жителя, але не зміг цього зробити і залишився стояти, притулившись до дверей. .

Фотографію інциденту з несподіваним гостем виклав в фейсбуці господар будинку Аттанай Тайанвонг, житель міста Нонтхабурі в Таїланді, повідомляє Medialeaks.

Це сталося в неділю. Чоловік повертався додому, коли побачив у себе на порозі величезного варана, ростом з людини. Він стояв на задніх лапах, притулившись до дверей, намагаючись увійти всередину.

Крім фотографії господар будинку виклав відеозапис, на якому видно, як люди намагалися прогнати варана, щоб зайти в будинок. Рептилія нерухомо стоїть, притулившись до дверей, гавкає собака за склом в будинку. Коли варан несподівано рухає хвостом, люди навколо скрикують. Спочатку навколишні намагаються палицею відігнати ящірку. Потім пробують накинути на неї мотузку. У якийсь момент варан все-таки злазить з двері і кілька разів загрозливо б'є хвостом. Відео на цьому закінчується.

Довідка:

Варани - великі ящірки. Довжина найбільшого, комодського варана, може досягати трьох метрів, і такі хижаки небезпечні для людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: