На Грибовицькому сміттєзвалищі триває пошук зниклого еколога. Наразі безрезультатно

Досі на Грибовицькому сміттєзвалищі тривають пошуки еколога, працівника ЛКП «Збиранка» Олександра Бутіна.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації.

За інформацією ГУ ДСНС України у Львівській області 16 червня нових вогнищ пожежі на території Грибовицького сміттєзвалища не зафіксовано.

Підрозділи ГУ ДСНС України у Львівській області перебувають в черговому режимі, проводиться спостереження за пожежною обстановкою схилу сміттєзвалища, а також продовжуються пошукові роботи зниклого Олександра Бутіна. Зараз задіяно 2 екскаватори та  8 рятувальників ДСНС. Пересипано 3 тисячі 600 кубометрів.

Роботи із засипання схилу сміттєзвалища ґрунтом тимчасово зупинено у зв'язку із небезпекою роботи бульдозерів на схилі сміттєзвалища.

Водночас силами ЛКП «Збиранка» протягом 16 червня проводились роботи з засипання поверхні полігону твердих відходів грунту, для чого було залучено  шість осіб та 5 одиниць техніки, якими було завезено 720 м кв грунту та сплановано близько 4тисячі 800 м кв поверхні полігону.

16 червня до проведення робіт залучено 59 осіб та 18 одиниць техніки.

Нагадаємо, 29 травня на грибовицькому сміттєзвалищі сталася пожежа, наступного дня стався зсув сміття – троє рятувальників загинули. Досі тривають пошуки працівника ЛКП «Збиранка».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: