На Львівщині Гніздичівська територіальна громада першою розробила інвестиційний паспорт

Гніздичівська об’єднана територіальна громада першою серед ОТГ Львівщини розробила інвестиційний паспорт, який розміщено на її офіційному сайті. Інвестиційний паспорт має українську та англійську версії.

Про це повідомили у Львівській ОДА.

Голова Гніздичівської ОТГ Іван Оліяр у своєму зверненні до інвесторів обіцяє, що потенційні інвестори знайдуть на території його громади надійних партнерів, вигідні пропозиції, а також підтримку влади у реалізації інвестиційних проектів.

«Ми націлені на ефективний розвиток всіх напрямків бізнесу та соціальної сфери, аби забезпечити належне соціально-економічне та культурне зростання», - зазначає Іван Оліяр.

Інвестиційний паспорт складається з п’яти розділів. У першому містяться основні цифри та факти для інвестора (населення, кількість населених пунктів, сполучення, відстань до обласного центру та кордону), історична довідка, конкурентні переваги та економіко-географічне розташування ОТГ, а також концепція її розвитку.

Другий розділ розповідає про підприємства, які працюють на території громади, людські та природно-сировинні ресурси, якими вона володіє.

Третій розділ присвячено соціальній сфері. Тут можна знайти інформацію про освітні, культурні та медичні заклади на території ОТГ, а також найцікавіші культурні заходи, які відбуваються в громаді.

У четвертому розділі – «Інвестиції» – йдеться про інвестиційну привабливість Львова та Жидачівського району, можна знайти інформацію про великі іноземні компанії, які вже працюють у районі. Також тут можна прочитати про основні податки, які треба платити в Україні підприємствам, і пільги, які готова надати інвесторам Гніздичівська ОТГ.

П’ятий розділ присвячено інвестиційним пропозиціям.

Нагадаємо, у Львівській області створено 16 об’єднаних територіальних громад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: