Порошенко доручив покарати винних у недбалому ставленні до резервістів

Президент України Петро Порошенко доручив міністру оборони України Степану Полтораку покарати винних у недбалому ставленні до резервістам 1-ої танкової бригади на полігоні в смт Гончарівське Чернігівської області, повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

«Президент доручив міністру оборони покарати винних за халатне ставлення до резервістів першої танкової бригади у Гончарівському», - повідомив Цеголко на своїй сторінці в соцмережі Facebook в п'ятницю.
Як повідомляється на сайті Міністерства оборони України, нині на місці працює комісія у складі фахівців профільних структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу.
«У разі виявлення порушень винні посадові особи будуть притягнуті до відповідальності, будуть вжиті відповідні дисциплінарні та кадрові заходи. Питання дотримання прав військовослужбовців на постійному контролі керівництва держави, міністра оборони України і начальника Генерального штабу Збройних сил України, дається принципова оцінка діяльності посадових осіб всіх рівнів з питань всебічного забезпечення особового складу», - йдеться в повідомленні.
Як повідомляли волонтери в соцмережах, на днях з'явилися відеозаписи з полігону в смт Гончарівське, на яких видно, як десятки резервістів, викликаних Генштабом на планові навчання, стоять натовпом під стінами полігону. При цьому частина резервістів влаштувала бійку, будучи в стані алкогольного сп'яніння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: