У Львові просто неба відкрили мистецьку галерею

У Львові на Музейній площі просто неба відкрили галерею «Арт-Тареля» – проект, започаткований 2016-го року у рамках гастрономічного фестивалю «Львів на тарілці».

Львів’янам та гостям міста представили 15 експонатів - мистецьких тарілок, до створення яких долучилися відомі львівські художники. Кожна робота особлива, у кожній читається стиль та манера автора. Серед творців мистецьких тарілок – такі імениті художники як Іванка та Олександр Войтовичі, Зоряна Савка, Наталя Балух, Оксана Наконечна, Олександра Квик, Ірина Данилюк, Остап Лозинський, Оксана Андрущенко, Уляна Нищук-Борисяк.

Львів не випадково вважається українською гастрономічною столицею та справжньою принадою для гурманів з різних країн. Галицька кухня та гостинність – це справжнє мистецтво, і звичайно для кожної страви має бути й тарілка. Тому організатори вирішили представити саме посуд як арт-проект, адже з гарної тарелі і їсти приємніше!

Знаковим також є те, що до організації проекту «Арт-Тареля» долучився й партнер фестивалю – ТМ «Боржомі», який є визнаним експертом з гастрономії та добре пасує до насичених галицьких страв.

«Наша співпраця з «Боржомі» не випадкова. Адже ця торгова марка є символом гостинності та синонімом легкості після насичених страв та напоїв. Окрім того, за її плечима є низка успішних арт-проектів, добре відомих як у Львові, так і за його межами», - говорить Андрій Сидор.

«Нам дуже приємно бути партнерами такого креативного мистецького заходу з гастрономічним присмаком, оскільки вважаємо, що «Боржомі» складе чудову пару галицьким смаколикам» - підкреслює представник ТМ «Боржомі» Оксана Панкіна.

Побачити всі 15 експонатів на власні очі та насолодитись роботами талановитих львівських митців можна буде до 30 червня 2016 року, вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: