З початку року на Львівщині виявлено 3344 кубів самовільно зрубаної деревини

За 5 місяців 2016 року на Львівщині виявлено 3344 кубометрів самовільно зрубаної деревини. Про це під час зустрічі в облдержадміністрації повідомив начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека.

За 5 місяців 2016 року на Львівщині виявлено 3344 кубометрів самовільно зрубаної деревини.

Про це під час зустрічі в облдержадміністрації повідомив начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, повідомляє ІА Дивись.info.

«У правоохоронні органи скеровано 180 матеріали – це лише по державних лісгоспах. 5 матеріалів направлено у прокуратуру. Щоб ефективно боротися з порушеннями створені рейдові бригади, залучаються добровольчі батальйони працюють у Турківському, Старосамбірському районі», - розповів начальник управління.

За даними держекоінспекції сума збитків від незаконної вирубки лісів на Львівщині у 2016 році перевищила 6 мільйонів гривень.

«По Стрийському, Самбірському та Золочівсокому лісгоспах «Галсільліс» – сума збитків перевищує 6 мільйонів гривень. Порушено 11 проваджень. Зараз працюємо з СБУ, правоохоронними органами для повного, об’єктивного розгляду. Сума збитків по «Сколівських бескидах» у 2016 році майже мільйон гривень. Матеріали скеровані в СБУ. В Турці, Самборі, Старому Самборі, та Сколе проводяться переревірки. Напрацювання є», - розповів начальник Державної екологічної служби у Львівській області Микола Маланич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: