Львівські прикордонники затримали африканку, яка користувалася чужим паспортом (Фото)

13483156_825852927545948_7231657599469017729_o

Як повідомляє Державна прикордонна служба - Західний кордон, прикордонники відділу «Шегині» під час перевірки документів у пасажирів автомобіля, що слідував до Польщі, затримали громадянку Гани через підозру, що вона перетинає кордон з чужим паспортом.

Громадянка Гани, 1988 року народження слідувала до Італії, де проживають її родичі, однак паспорт жінки виявився чужим. Увагу правоохоронців привернуло те, що у паспортному документі були відсутні відмітки прикордонників про попередній в’їзд в Україну. Однак відомості про її приїзд були у базі даних, але на паспортний документ з іншим номером.

Також на фотокартці у паспорті була зображена схожа на пред’явника жінка, однак явно інша людина. Жінку було затримано і після бесіди із прикордонниками вона зізналася, що паспорт та дозвіл на проживання в Італії виготовлені на її установчі дані, однак за фотокарткою її сестри та були попередньо прислані поштою до України. Таким чином жінка розраховувала легально перетнути кордон та дістатися країн Євросоюзу.


Наразі громадянку затримано в адміністративному порядку та складено документи справи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного порушення державного кордону України.

фото: сторінка Державної прикордонної служби у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: